De Koeboshoeve

Lek'r puur zou er niet zijn als de Koeboshoeve er niet was. Een familiebedrijf die generatie op generatie (intussen de zesde en zevende) overgelaten is en nu met veel zorg gerund wordt door Patrick & Christoph.

Elke dag worden op deze boerderij 150 koeien gemolken. Gedreven door de passie voor de dieren en het leven op het platteland, gaan Patrick & Christoph steevast voor kwaliteit. Kwaliteit bekom je door welzijn en gezondheid na te streven. Healthy cows, happy cows (gezonde koeien, blije koeien) is dan ook het vertrekpunt van ons management. Gezonde koeien, geven lekkere melk en laat nu net dat hetgeen zijn waar het allemaal om draait bij Lek'r puur.

Het is die lekkere en kwalitatieve melk die we willen opwaarderen. Daar ontstond onze kersverse zuivelwinkel, Lek'r puur.

Healthy cows, happy cows is het vertrekpunt van ons management

Wij, Christoph Van Hoorde en Tineke Cerpentier zijn beiden van kindsbeen rotsvast overtuigd dat de landbouw een vaste waarde zal zijn in ons leven.

Maar in een sector in verandering is dat lang niet voldoende. Zo zijn dierenwelzijn en milieu twee essentiële pijlers geworden in onze bedrijfsvoering. Iets wat we met veel plezier naar buiten brengen.

Met Lek'r puur brengen we de mensen naar de oorsprong van de voedselketen. Weten waar jouw voedsel vandaan komt en wat er moet gebeuren alvorens je een product, zoals bijvoorbeeld melk, kunt winnen. Dat willen we meegeven aan onze omgeving.

Bovendien zijn kwaliteitsvolle ingrediënten essentieel in een tijd vol foodies. Waar anders kan je een puurder en natuurlijker product vinden dan recht van bij de boer? We geloven in die puurheid en gaan dan ook de uitdaging aan om met natuurlijke producten te werken.

Een klant die vroeger geen yoghurt at maar sinds ze de onze geproefd heeft, elke dag haar potje nodig heeft. Daar doen we het voor!
Ons korteketenverhaal met veel overtuiging gebracht! Proef jij ook onze passie?